Защо да се доверите на Юник Естейтс за съдействие при наемане или покупка на имот

Защо да се доверите на Юник Естейтс за съдействие при наемане или покупка на имот

През последните години ние се наложихме като компания на пазара, разполагаща с изключително богата база данни от атрактивни имоти в най-престижните райони. Гордеем се, че можем да договорим най-добрите условия, за възможно най-кратко време.

Ние разбираме Вашите нужди

Нашите консултанти ще Ви посъветват кой е най-подходящият имот и район за Вас, така че да се почувствате у дома максимално бързо.
Ако не познавате София, ние ще Ви я покажем!

Правилна селекция на имоти

След първоначален разговор с наш консултант, ние ще изготвим специална оферта с имоти, които точно отговарят на Вашето търсене. Така Вие ще спестите време и ще видите правилните имоти. Чрез нас Вие ще видите най-добрите имоти не само на Юник Естейтс, а на целия пазар.

По-дълго работно време

По-дългото ни работно време предоставя повече възможности за организиране на огледи в удобно за Вас време. Около 35 % от огледите се извършват след работа и през почивните дни.
Нашите професионално обучени консултанти отговарят на телефоните си 7 дни в седмицата.

Намиране на домашна помощ

Тъй като нашите консултанти работят с множество чуждестранни клиенти, те са запознати с допълнителните услиги, от които бихте могли да имате нужда. В зависимост от Вашите потребности можем да ви предложим детегледачи, училища, хигиенисти, специалисти по поддръжка, озеленители, охрана, шофьори, лични асистенти, фирма за преместване и пренасяне, мебелни компании.

Ние ще говорим на Вашия език

Екип от професионалисти, които говорят английски, немски, испански, руски и познават отлично потребностите на чужденците в България.

Среща с финансист и юрист

В екипа на Юник Естейтс работят професионални финансисти, които могат да отговорят на всички Ваши въпроси, свързани с покупката и наемането на имот. Нашият юрист ще направи всички проверки и ще бъде с Вас до финализиране на сделката, с цел да осигури Вашата пълна сигурност .

Комисионни

Юник Естейтс регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща, чрез подписване на посреднически договор, в който много ясно са регламентирани ангажиментите ни. Високото качество на услугите на Юник Естейтс е причина нашите клиенти многократно да ползват услугите ни.

Професионализъм

Юник Естейтс e част от AG Capital (www.agcapital.bg), най-големият холдинг за недвижими имоти в България.
Юник Естейтс е активен член на Американската търговска камара в България, Германо-Българската индустриална търговска камара, Сдружението на фамилния бизнес и Българския форум на бизнес лидерите.
От опита и знанията, които сме натрупали от партньорството си с Christie’s Great Estates – най-голямата международна мрежа от брокери на луксозни имоти в света, ние имаме възможност да Ви предложим луксозни имоти както в България, така и по цял свят, персонално отношение, високо качество услуги, лоялност и коректност.
Тези членства осигуряват на продавачи, купувачи, наемодатели и наематели увереност, че ще получат най-високо ниво на обслужване.

Услуги
Top