Защо да се доверите на Юник Естейтс за продажба на Вашия дом

Защо да се доверите на Юник Естейтс за продажба на Вашия дом

През последните години ние се наложихме като компания на пазара, разполагаща с изключително богата база данни от атрактивни имоти под наем в най-престижните райони и над 3 000 потенциални клиенти. Гордеем се, че можем да договорим най-добрите условия, за възможно най-кратко време

Богата база данни

Юник Естейтс е специализирана компания за продажба и отдаване под наем на луксозни имоти в гр.София. Нашата база данни с оферти се увеличава ежедневно, като внимателно подбираме имотите си. Чрез нас Вие ще видите най-качествените имоти на пазара.

Точна оценка

След първоначален разговор с наш консултант, ние ще изготвим специална селекция от имоти, които точно отговарят на Вашите изисквания. Така Вие ще спестите време и ще видите правилните имоти. Чрез нас Вие ще видите не само най-добрите имоти на Юник Естейтс, а на целия пазар.

По-дълго работно време

По-дългото ни работно време предоставя повече възможности за организиране на огледи в удобно за Вас време. Около 35 % от огледите се извършват след работа и през почивните дни.
Нашите професионално обучени консултанти отговарят на телефоните си 7 дни в седмицата.

Комисионни

Юник Естейтс регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща, чрез подписване на посреднически договор, в който много ясно са регламентирани ангажиментите ни. Високото качество на услугите на Юник Естейтс е причина нашите клиенти многократно да ползват услугите ни.

Договаряне на най-добрите условия

Нaшите консултанти ще проведат преговорите вместо Вас и ще Ви договорят най-добрите условия, като защитят Вашата сигурност и интереси. Това е най-трудно в нашата работа.

Уеб сайт, който печели награди

Чрез уеб-сайтът на Юник Естейтс и информационната система на компанията, Вие можете да получавате SMS-и с предложения за интересни оферти, които отговарят на Вашите критерии и постоянно да сте информирани за новостите на пазара.

Съдействие за отпускане на кредит

Ние ще организираме среща с консултант от Кредит Център, най-големия кредитен посредник, част от АG Capital. Тe ще Ви консултираt в коя банка и при какви условия, кредитът е най-изгоден за Вас. Ще подготвят всички документи и ще са до Вас до пълното усвояване на средствата.

Среща с финансист и юрист

В екипа на Юник Естейтс работят професионални финансисти, които могат да отговорят на всички Ваши въпроси, свързани с покупката и наемането на имот. Нашият юрист ще направи всички проверки и ще бъде с Вас до финализиране на сделката, с цел да осигури Вашата пълна сигурност .

Конфиденциалност

Конфиденсиалността за нас е закон!

Професионализъм

Юник Естейтс e част от AG Capital (www.agcapital.bg), най-големият холдинг за недвижими имоти в България.
Юник Естейтс е активен член на Американската търговска камара в България, Германо-Българската индустриална търговска камара, Сдружението на фамилния бизнес и Българския форум на бизнес лидерите.
От опита и знанията, които сме натрупали от партньорството си с Christie’s Great Estates (www.christiesrealestate.com) – най-голямата международна мрежа от брокери на луксозни имоти в света, ние имаме възможност да Ви предложим луксозни имоти както в България, така и по цял свят, персонално отношение, високо качество услуги, лоялност и коректност.
Тези членства осигуряват на продавачи, купувачи, наемодатели и наематели увереност, че ще получат най-високо ниво на обслужване.

Услуги
Top