Защо да се доверите на Unique Estates за продажба на Вашия дом

Разгледайте нашия наръчник за продавача

Предлагате жилище и искате безплатна оценка? Изпратете ни информация и ние ще се свържем с вас.

Защо да се доверите на Unique Estates за продажба на Вашия дом

През последните години ние се наложихме като компания на пазара, разполагаща с изключително богата база данни от над 30 000 потенциални клиенти. Гордеем се, че можем да договорим най-добрите условия, за възможно най-кратко време.

Професионализъм

Като част от AG Capital, Luxury Portfolio и Leading Real Estates Companies of the World, ние сме натрупали опита и знанията, благодарение на които имаме възможност да Ви предложим портфолио от потенциални клиенти, лично отношение, високо качество услуги, според международните стандарти, лоялност и коректност. 

Достъп до корпоративни клиенти

Unique Estates е активен член на Амерканската търговска камара (AmCham), Германо-българската индустриална търговска камара (ГБИТ), Френско-българската търговска и индустриална камараСдружението на фамилния бизнес (FBN) и Българския форум на бизнес лидерите (BBLF). 

Разполагаме с над 15 000 корпоративни контакта, които постоянно ползват услугите на компанията ни. Участваме във всички събития, организирани от сдруженията и техните членове, поддържаме постоянни връзки с чуждите граждани - клиенти в България и сме готови да задоволим тяхната нужда от жилище. Наши клиенти са и екипите на посолствата на други държави в България. 

По-дълго работно време

По-дългото ни работно време предоставя повече възможности за организиране на огледи на Вашия имот - около 35 % от огледите се извършват след работа и през почивните дни.
Нашите професионално обучени консултанти отговарят на телефоните си 7 дни в седмицата.

Регламентирани взаимоотношения

Юник Естейтс регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща, чрез подписване на посреднически договор, в който много ясно са регламентирани ангажиментите ни. Високото качество на услугите на Юник Естейтс е причина нашите клиенти многократно да ползват услугите ни.

Експертни съвети

Необходими са умение и опит за да се договори и приключи една успешна сделка, като при това се постигне възможно най-добра цена.
Със своето образование и опит нашите консултанти и юристи предлагат експертни съвети по отношение на процеса на отдаване под наем или продажба на Вашия имот, защита на Вашата сигурност и интереси.

Професионална оценка

"Колко струва Вашия имот, какъв е реалният му наем?"
Отговорът на този въпрос е най-важен за успешната реализация на Вашия имот на този динамичен пазар.
Нашите професионалисти ще изготвят специален сравнителен пазарен анализ и с конкретни примери за реализирани сделки ще определят точната пазарна цена. Ще имаме ангажимента да актуализираме тази информация всеки месец.

Професионално заснемане

Презентацията и точността са всичко! Нашият фотограф прави професионални панорамни и детайлни снимки, за да изглежда Вашият имот по-атрактивен.
Вашият консултант ще изготви професионална оферта, в която ще опише пълните характеристики и предимства на имота Ви.
В резултат на което Вашия имот ще се отличи пред всички останали.

Конкурентен маркетинг

Всеки месец инвестираме средства, за да бъдат рекламирани имотите на нашите клиенти през различни канали, включително през нашия информационен бюлетин и списанието ни. 

По желание, можем да изготвим специална луксозна брошура, която ще достигне до всички потенциални клиенти или да организираме Open House събитие, на което ще представим Вашия имот пред подбрани клиенти. Ние създаваме търсене, като таргетираме конкретни потенциални клиенти. Всеки месец ще получавате от нас точен отчет за свършената работа. 

Уеб сайт, който печели награди

С хилядите посетители всеки месец уеб-сайтът на Юник Естейтс е сред водещите при агенциите за недвижими имоти. Прочут със своя иновативен подход при представяне на имотите, нашият уеб сайт играе ключова роля при професионалния маркетинг. Чрез него Вашият имот ще бъде разглеждан по всяко време от потенциални клиенти.

Услуги
Top