Красимира Николова
Партньор / Мениджър Екип / Член на Мениджърски Съвет

Награди

  • Значим принос в развитието на компанията
  • Сделка на тримесечието за 2-ро тримесечие на 2015 г.
  • Най-голям личен принос за компанията през 2013г.
  • Консултант на годината с най-голям оборот
Виж още

Препоръки

До г-жа Светослава Георгиева и г-жа Красимира Николова

 

 

Използвам повода, че през изминалата седмица сделката, която осъществихме съвмесно, бе финализирана, за да изкажа огромната си благодарност и признателност за неоценимата подкрепа и проявения професионализъм на г-жа Светослава Георгиева и г-жа Красимира Николова в качеството им на Заместник Управител респективно Менаджер на агенция «Юник Естейт», които имат най – голямата заслуга това да се случи и то в рекордно кратки срокове.

 

Посредничеството при продажба на недвижими имоти, особено във високия клас,не е никак лесно и знаем,че трябва да притежаваш отлични качества и голяма любов към професията за да се справиш с нея. Именно затова съм искренно благодарен за добрата работа не само при осъществяването на контакта между продавача и купувача ,но и за всички дейностти,с които доведоха сделката до края, т.е. до получаването на документ за собственост без тежести от купувача и договорената сума от продавача.

 

Чуствам се щастлив,когато живота ме среща с истински професионалисти и когато усилията ни водят до такъв добър резултат и се надявам нашата съвместна работа да продължи със същия и дори по голям успех и за напред.

 

С Уважение

Димитър Вушев

Образование и Квалификация

Образование и квалификации

Магистърска степен по Икономика

Стаж и умения
Занимава се професионално с недвижими имоти от 10  години , като преди работата си в  Юник Естейтс е специализирала основно в продажбата и отдаването под наем на луксозни имоти в АДИС ЕООД – Агенция Дипломатически имоти в страната

Три години  на мениджърска позиция в частна компания в областта на търговия със строителни материали 

Две години като сътрудник в НСОРБ – Национално Сдружение на Общините в Република България

Чужди езици: Aнглийски език

Награди и постижения:

- консултат с най-голям оборот за 2011 г.

- сделка на годината за 2011 г.

 

 

Top