Рени Цоловска
Старши консултант

Награди

  • Customer Champion за 4-то тримесечие на 2015 г

Препоръки

Да намериш своя дом е много дълго пътешествие. Когато човек решава да го осъществи търси хората, които ще го съветват и подкрепят. И ще се радват заедно с него.

С Рени се познаваме от деца. Отново се срещнахме, преди години, вече жени, които знаят какво са постигнали и какво още искат. В този момент, на мен ми предстоеше да променя мястото, в което бях живяла 17 години. Имах много страхове и големи очаквания. Тя откри новият ми дом и ме отведе на среща с него. Нямаше никакви съмнения, че е моят.

Винаги е ценно да имаш до себе си опит и компетентност. Да знаеш, че някой, на когото си се доверил, в толкова ключов момент, стои зад гърба ти и защитава интересите ти абсолютно професионално. Че познава проблемите, но няма никакаво намерение да те въвлича в тях. Че знае кога да говори и кога да мълчи. Че има градска култура, стил и възпитание.

Животът ми ме е научил да бъда много внимателна в препоръките. В този случай нямам никакви съмнения.

Мира Лазарова

Образование и Квалификация

Образование и квалификация:

Магистър-инженер със специалност „Водоснабдяване, канализация и пречистване на водите“ в Университета по архитектура, строителство и геодезия, гр. София.

 

Стаж:

В бизнеса с недвижими имоти от 1997 година, като 16 години е била част от екипа на една от водещите на пазара агенции за недвижими имоти. През периода е получавала награди за най-високи резултати, включително в две поредни години награда за „Най–успешен брокер за годината“.

В екипа на Юник естейтс от Октомври 2013.

 

Умения:

Богат професионален опит, разбиране на пазара на недвижими имоти, добри комуникативни умения с клиенти, колеги и партньори.

Top