Рени Цоловска
Старши консултант

Награди

  • Customer Champion за 4-то тримесечие на 2015 г

Препоръки

Да намериш своя дом е много дълго пътешествие. Когато човек решава да го осъществи търси хората, които ще го съветват и подкрепят. И ще се радват заедно с него.

С Рени се познаваме от деца. Отново се срещнахме, преди години, вече жени, които знаят какво са постигнали и какво още искат. В този момент, на мен ми предстоеше да променя мястото, в което бях живяла 17 години. Имах много страхове и големи очаквания. Тя откри новия ми дом и ме отведе на среща с него. Нямаше никакви съмнения, че е моят.

Винаги е ценно да имаш до себе си опит и компетентност. Да знаеш, че някой, на когото си се доверил, в толкова ключов момент, стои зад гърба ти и защитава интересите ти абсолютно професионално. Познава проблемите, но няма никакаво намерение да те въвлича в тях. Знае кога да говори и кога да мълчи. Има градска култура, стил и възпитание.

Животът ми ме е научил да бъда много внимателна в препоръките. В този случай нямам никакви съмнения.

Мира Лазарова

Образование и Квалификация

Образование и квалификация:

Рени е магистър-инженер със специалност „Водоснабдяване, канализация и пречистване на водите“ в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Сериозното образование и задълбочени познания в областта на инженерните науки са голямо предимство в професионалната й позиция днес.

В бизнеса с недвижими имоти е от 1997 година, като 16 години е била част от екипа на една от водещите на пазара агенции за недвижими имоти. През периода е получавала награди за най-високи резултати, включително в две поредни години награда за „Най–успешен брокер за годината“.

Рени е човек с разностранни интереси и широка култура. Доброто кино, тетъра и хубавите книги са нейни любими занимания във времето, което отделя за себе си. Пътешества и посвещава време на своите приятели.

Изключително последователна и коректна в ангажимента към своите клиенти. Заради сериозния си професионален опит, разбира отлично пазара на недвижими имоти и притежава сериозна експертиза.

В екипа на Unique Estates е от месец октомври 2013 година.

 

Top