Рени Цоловска
Старши консултант
Видео визитка

Награди

  • Customer Champion за 4-то тримесечие на 2015 г
  • Customer Champion for the fourth quarter of 2015

Препоръки

Да намериш своя дом е много дълго пътешествие. Когато човек решава да го осъществи търси хората, които ще го съветват и подкрепят. И ще се радват заедно с него.

С Рени се познаваме от деца. Отново се срещнахме, преди години, вече жени, които знаят какво са постигнали и какво още искат. В този момент, на мен ми предстоеше да променя мястото, в което бях живяла 17 години. Имах много страхове и големи очаквания. Тя откри новия ми дом и ме отведе на среща с него. Нямаше никакви съмнения, че е моят.

Винаги е ценно да имаш до себе си опит и компетентност. Да знаеш, че някой, на когото си се доверил, в толкова ключов момент, стои зад гърба ти и защитава интересите ти абсолютно професионално. Познава проблемите, но няма никакаво намерение да те въвлича в тях. Знае кога да говори и кога да мълчи. Има градска култура, стил и възпитание.

Животът ми ме е научил да бъда много внимателна в препоръките. В този случай нямам никакви съмнения.

Мира Лазарова

Образование и Квалификация

o     Образование и квалификация:

o    Магистър-инженер със специалност „Водоснабдяване, канализация и пречистване на водите“ в Университета по архитектура, строителство и геодезия, град София

o    Стаж и умения

o    Сериозното образование и задълбочени познания в областта на инженерните науки са голямо предимство в професионалната й позиция днес. Рени работи в сферата недвижимите имоти от 1997 година, като 16 години е била част от екипа на една от водещите на пазара агенции за недвижими имоти. От октомври 2013 година е част от екипа на Unique Estates.

o    Изключително последователна и коректна в ангажимента към своите клиенти

o    Богат професионален опит и разбиране на пазара на недвижими имоти

o    Добри комуникативни умения

o    Интереси

o    Рени е човек с разностранни интереси и широка култура. Доброто кино, тетъра и хубавите книги са нейни любими занимания във времето, което отделя за себе си. Пътешества и посвещава време на своите приятели.

o    Награди и постижения

o    Получава награди за най-високи резултати, включително в две поредни години награда за „Най–успешен Консултант“

o    Customer Champion за четвърто тримесечие на 2015 година

Top