Илонка Стоянова
Партньор / Мениджър Екип / Член на Мениджърски Съвет

Награди

  • Значим принос в развитието на компанията
  • Най-голям личен принос за компанията през 2013г.
  • Партньор на III-то тримесечие на 2013 г.
  • Партньор на II-ро тримесечие на 2012г.
  • Customer Champion
    2012
  • Партньор на II-ро тримесечие на 2013 г.
Виж още

Препоръки

Препоръка от Мариана Делова

Христо Илиев

Скъпа Илонка,

с настоящото писмо бих искала да изразя своята огромна благодарност и искрено възхищение от теб лично и от невероятния професионализъм , който прояви по време на нашите взаимоотношения.

Изключителна рядкост е в днешно време да се попадне на човек, толкова отдаден на работата си и същевременно неподправено добронамерен към клиентите си.

Благодарение на твоето спокойствие и търпение успях да направя сделка, за която дори и не предполагах, че може да стане факт .

Използвам случая да ти предам и специалните благодарности на моето семейство, както и да ти пожелая много професионални успехи, лично щастие и най-вече здраве на теб и близките ти хора.

Още веднъж благодаря и се надявам на съвместна работа и в бъдеще.

Маргарита

 

Препоръка от Мария Стоева

Години наред свързвах името Юник Естейтс само с личното си хубаво приятелство с Весела Илиева докато преди четири години след като бях обзавела хиляди жилища – и мои под наем, и чужди - реших най-после да имам и свое собствено. Тогава потърсих Юник Естейтс професионално и давайки ме в много добри ръце Весела ме запозна с Илонка Стоянова. Спокойно мога да определя тази среща като една от знаковите в живота ми, а и в кариерата ми на интериорен дизайнер. Илонка не само намери точното, най-подходящото и сигурно единствено в София жилище, което да припозная като мое, но и стана моя прекрасна приятелка и съветник.  Аз научих много от нея както за това какво привлича хората в едно жилище, така и за това, от което се плашат и което не харесват – все неща, които може и да не споделят пред дизайнера, но с готовност споделят с нея. Така й подхожда Юник Естейтс! Тя Е уникална и умее наистина да усети атмосферата на имота, желанията на купувачите, а в същото време и да мотивира продавачите да покажат достойнствата и възможностите на имота по най-добрия начин. Неизменната й усмивка стопява страховете и при най-заплетените ситуации, а професионализмът й преодолява бюрократичните пречки и всява спокойствие и доверие. И като един великолепен бонус искрено, ама наистина искрено съпреживява радостта при успешно приключилата сделка и  придобиването на нов дом – толкова личен и толкова важен за хората момент. Сигурно защото работи с амбиция и знания, но и с душата и със сърцето! 

 

Препоръка от Виктор Атанасов

Поздравявам теб, Весела и Юнийк Естейтс по случай 10 годишния юбилей на компанията. Не случайно ползвам малки имена обръщайки се към Вас и екипа, защото имам привилегията не само да работим заедно но и да поддържаме приятелски отношения! 

Пожелавам Ви много успехи и да водите компанията към нови върхове и много доволни клиенти. Вярвам във Вас и се надявам да имаме още много съвместни проекти, защото успехът е отборна игра и Вие сте част от нашия екип. 

Пепоръка от Richard Clegg

Thank you Ilonka Stoyanova for your support. I'm again superbly impressed by your professionalism. It's rare, and i value it and you very much!

 

Образование и Квалификация

"С отдаденост, отговорност и вдъхновение, нещата се случват!" 

Образование и квалификации

Магистърска степен по Българска и английска филология

Стаж и умения
Пет години в областта на недвижимите имоти.

Четири години в пет звездна хотелска верига в Дубай на мениджърска позиция в сферата на обслужване на клиенти

Три години в развитие на бизнеса във френско-английска компания за организиране на събития

Отлични комуникативни способности

Чужди езици: отлично – английски, немски 

Награди и постижения: 

2008 г.-Консултант с най-голям брой сделки за трето тримесечие на годината

2009 г.- Брокер на годината; Консултант с най-голям брой сделки за първо, второ и трето тримесечие на годината; Сделка на второ тримесечие на годината; Консултант с най-голям оборот за второ и трето тримесечие на годината;

2010 г.- Служител на Годината на холдинга; Консултант с най-голям брой сделки за първо, второ и трето тримесечие на годината.

 2011 г.- Партньор на първо и второ тримесечие на годината; Сделка на първо и трето тримесечие на годината

2012 г.-Партньор на второ тримесечие на годината; Приз за най-голяма удоволeтворенoст на клиентите

 

Top