Issue 12/17

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Шест къщи за продажба в полите на Витоша

 

СЪБИТИЯ

Коледен обяд, специално за членовете на "Golden club"
 

На 9-ти декември Unique Estates откри празничния сезон с коледно парти, организирано в разкошната резиденция “Черешова градина”. Екипът ни посрещна специалните гости, членове на “Golden club” на компанията, в това вдъхновяващо място, с красива природа и овощни градини, сгушено между река Искър и планина Витоша. 

Благодарим на нашите партньори от Maserati, Pernod Ricard, Samsung и Katarzyna Estate. Те бяха важна част от коледния обяд, за специалните клиенти на Unique Estates, и направиха събитието изключително топло и интересно. 

Нашите гости имаха възможност да направят test drive с луксозните предложения от Maserati - Levante S и Quattroporte SQ4, както и луксозният SUV на Alpha Romeo - Stelvio.

Samsung им представиха най-новата линия телевизори на Samsung QLED, с двата модела Q8C и Q7F, флагман моделите Samsung Galaxy S8 и Samsung Note8 с Dex устройство, Gear VR и часовника Gear Sport.

Чудесните вина на Katarzyna Estate и коктейлите на Absolute Elyx поддържаха доброто настроение.

Четете повече в блога ни ТУК.

Разгледайте снимки от събитието в нашата Facebook страница. 

 

ОТ НАШИЯ БЛОГ

Домовете, които избират нашите клиенти
 

Очарователната Силвия Василева ни посреща в просторния си дом в Бояна на чаша чай, поднесен в изящен унгарски порцелан. Тя разказва за живота на семейството си в новото им жилище, кое е любимото и кътче от къщата, как е решила какво да бъде обзавеждането и какво най-често купува за дома си.

Четете повече в блога ни ТУК.

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top