Issue 12/17

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Обзаведени апартаменти, подходящи за инвестиция, в две сгради на топ локации

Луксозна сграда в кв. Бояна, с обзаведени апартаменти, подходящи както за живеене, така и за инвестиция

ЗА СГРАДАТА

Модерна, луксозна сграда в един от най-предпочитаните райони за живеене в София – Бояна, в полите на Витоша планина. Бояна е наистина чудесно място, предлагащо спокойствие, чудесен изглед към планината, чист въздух и непосредствена близост до центъра на София по булевард „България“. 

АПАРТАМЕНТИТЕ

Налични са 15 напълно обзаведени и оборудвани апартаменти, с 1, 2 и 3 спални, с площи от 89 кв.м. до 165 кв.м., на цени от 98 350 евро без ДДС, с включено паркомясто. 

При желание на купувача - гарантирано отдаване под наем с висока доходност. 

 

 

Нова сграда с отлична локация

Красива и функционална сграда, предлагаща изключителна възможност за модерен и комфортен живот на топ локация в един от най-обещаващите квартали на София - Кръстова вада. Предлагат се 92 апартамента, практично разпределени в пет етажа и пет входа. Сградата е разположена близо до парк, търговски, развлекателни и спортни обекти.

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top