Issue 11/17

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Отлични имоти, които си заслужава да купите още днес

 

НОВИНИ

Ден на отворените врати в два уникални имота
 

В деня на отворените врати екипът на Unique Estates представи два прекрасни апартамента. В есенния следобед консултантите посрещнаха посетителите с хубаво вино в уюта на ексклузивните жилища и ги запознаха подробно с достойнствата на имотите.

Просторният апартамент е разположен на топ локация и изключително подходящ за инвестиция. Разкошното жилище с три спални се намира в отлично поддържана сграда в близост до бул. "България", с контрол на достъпа и охрана.
Жилището е светло и просторно, с много добро разпределение. От имота се разкриват уникални гледки към Витоша. Повече информация за апартамента може да намерите тук: http://ues.bg/bg/offers/5475

Разкошният мезонет е разположен в кв. Лозенец. Имотът впечатлява с огромните си пространства и уникални панорамни гледки към града и планината. Високите тавани създават атмосфера на бохемски начин на живот, а модерният дизайн придава усещане за лукс и естетика. 

Повече информация за този прекрасен дом може да намерите тук: http://ues.bg/bg/offers/5201

 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top