Issue 08/18

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

 

Луксозна резиденция с престижна локация

Ексклузивен нов проект в изключително предпочитан квартал

Новостроящата се аристократична сграда предлага на собствениците басейн, фитнес, СПА, ресторант и зала за организиране на лични мероприятия. Комплексът има на разположение денонощна охрана и контролиран достъп. Нейната дъговидна форма се осъществява посредством вентилируема фасада от естествен камък и двойно остъклена ажурна система, допринасяща за по-ефективните топлоизолация и звукоизолация. Жилищната сграда е с луксозни общи части, а апартаментите се предлагат завършени до ключ. Очаква се АКТ 16 през септември 2018.
 

 

ОТ БЛОГА

Храната като здравословен избор - Филип Харманджиев

Живеем в епоха, в която храненето се е превърнало в сложен избор, свързан с размисли върху различни теории, митове и взаимно противоречащи си здравни съвети. Търсейки онази диета, която работи за нас и ни кара да се чувстваме и изглеждаме добре, сме склонни да опитваме вегетарианство, веганство, хранене без глутен или лактоза, или просто да гладуваме за да детоксикираме тялото си. В този комплициран казус не винаги е ясно дали не следваме сляпо тенденциите или правим истински осъзнат избор на добре информиран човек.


Четете повече за храната според Филип Харманджиев, в блога ни ТУК.

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top