21/07/2017 Нора Христова Галерия

Някои от най-добрите йога инструктори и музиканти от цял свят пристигат в България за фестивала Udaya Live

Фестивалът UDAYA LIVE е изключителна комбинация от йога и музика. Той  ще събере в Правец, от 16 до 21 август, 50 от най-добрите музиканти и йога учители от цял свят. Шест дневното all-inclusive изживяване се провежда в полите на Стара планина, едва на 50 км от София  - в Риу Правец, разположен между красиво езеро и прохладна гора. Четирите сцени на открито са позиционирани на брега на кристалното езеро, а за уъркшопове и дълбоки практики са предвидени зали на закрито. Разнообразните като  стилове и сложност йога практики започват всеки ден от 7 часа сутрин и продължават до 19 часа вечер. Може да направите своя лична програма, като сами изберете от Хата йога, Акро йога, Виняса йога, Ащанга йога, Power йога, Кондалини йога, Бхакти йога, класове по танци под звуците на музика, изпълнена на живо. Програмата започва с медитация рано сутрин и продължава до късно през нощта с концерти под звездите. Тук всеки може да намери най-доброто преживяване спрямо индивидуалността и настроението си.    

UDAYA LIVE е вдъхновяващо място, което събира хора от различни култури и среди от цял свят. Миналата година фестивалът е посетен от повече от 800 участници, които определят преживяването си като истинско забавление.

Фестивалът е луксозен ретрийт подходщ както за напреднали, така и за начинещи. Изборът на локацията, голф комплекс, дава възможност за луксозна семейна почивка, която е интересна за всички.

 

Пълна информация може да намерите на www.udayalive.com

Top