06/05/2017 Силвана Василева Галерия

Годишното отчитане на Unique Estates за 2016-та година

Годишното отчитане на резултатите и постиженията на Unique Estates за 2016-та година се проведе на тържествена церемония в хотел Green Life, Банско. Госпожа Весела Илиева награди отличилите се за периода хора от екипа.

В категорията "Екип на 2016-та година" първо място взе екипа на Галина Грудова. Второто място бе за екипа на Красимира Николова и третото - за този на Илонка Стоянова.
Първото място в категория "Сделка на 2016-та година" спечели Марина Людмилова, която освен със статуетка, бе наградена и с участие в конференцията, която нашите партньори от Luxury Portfolio и Leading Real Estates of the World организират през януари 2018-та в Лас Вегас. Второто място в тази категория бе за Теодора Биволарска и Грациела Миладинова, а третото - за Грациела Миладинова и Илонка Стоянова.
Наградата "Партньор на 2016-та година"  взе Теодора Биволарска, която спечели и  възможността да участва в международния симпозиум, организиран от Luxury Portfolio и Leading Real Estates of the World, който ще се проведе във Виена през септември 2017-та.
Второто място в тази категория бе за Илонка Стоянова, а третото - за Грациела Миладинова.
В категория "Брокер с най-голям оборот за 2016-та година" първото място спечели Евелина Костакева , която също бе наградена с участие в конференцията в Лас Вегас, организираната от нашите партньори от Luxury Portfolio и Leading Real Estates of the World.
Второто място взе Марина Людмилова, а третото - Иванка Томова.
С първо място в категорията "Брокер с най-голям брой сделки за 2016-та година" бе наградена Евелина Костакева. Второто и трето място в категорията бяха за Калина Бояджиева и Марина Людмилова.
В категорията "Консултант с най-голям ръст спрямо 2015г." първото място бе за Мариана Тальокова, която бе наградена с обучение в продажбите и бизнеса на световно известния лектор Брайън Трейси. Второто място бе за Максим Коен, а трето място -  за Марина Людмилова.
"Административен служител за 2016-та" спечели Гергана Якимова, която бе наградена с обучение по английски език в престижна езикова школа.
"Най-ефективен консултант"  спечели Станислава Лефтерова, наградена с обучение в продажбите и бизнеса на световно известния лектор Брайън Трейси.
Нашите клиенти отличиха за "Customer Champion" Бистра Харизанова, която бе наградена с обучение в НСНИ.
В категория "Дебют на годината" отличени бяха : Стефан Димитров, награден с обучение в продажбите и бизнеса на световно известния лектор Брайън Трейси, Алтен Алиева и Анна Тонова.
"Най-добър колега за годината" спечелиха Гергана Якимова и Калина Бояджиева.
Зареден с положителни емоции, отличен и награден за постиженията си, задружният екип на Unique Estates е готов да посрещне предизвикателствата на новата финансова година, мотивиран да постигне начертаните цели на компанията заедно, като едно сплотено семейство по пътя към успеха.
Top