24/03/2017 Силвана Василева Галерия

Новини от Leading RE

Leading Real Estates Company of the World е домът на водещите на пазара независими компании за недвижими имоти по света с представители от над 60 страни. Като екслузивен партньор на компанията за България Unique Estates има достъп до експертните оценки и прогнози за пазара на имоти в глобален аспект. През 2017-та година Leading Real Estates Company of the World ще продължи разширяването си с цел превръщането на мрежата в една наистина глобална организация. Плановете на Leading RE са за присъединяването на още отличили се с качеството на услугите си компании за недвижими имоти, особено от държави от региона на Югоизточна Азия. Това ще предостави на членовете на мрежата възможност да разчитат на надеждни партньори и в тази част на света, при които да изпращат своите клиенти.
Интересите на Leading RE са именно към този регион, поради отчетения сериозен икономически растеж и привличането на голяма част от бизнеса там. Според статистическите данни, размерът на средната класа в страните от Югоизточна Азия се увеличава с изключително бързи темпове и прогнозите са до 2020-та година тя да е почти два пъти по-голяма от тази в САЩ и Европа, взети заедно. Индонезия, Китай, Индия, Тайланд, Виетнам и Филипините излизат на преден план с покупателната сила на растящата си средна класа. Новите богати купувачи в света се очертават от средната класа именно в района на страните от Азия и Тихоокеанския регион. Напълно естествено е Leading RE да добави нови, качествени компании от там към глобалната си мрежа от независими агенции за недвижими имоти.
Още за планираното разширяване на компанията четете в интервюто на Крис Дийц, вицепрезидент „Глобални операции“ на Luxury Portfolio.

Top